Plan your career start

Beginn: Ende: Veranstaltungsort: Online - Zoom
  • Koordination Career Service

Plan your career start

Career planning doesn't start just before the end of your studies. Developing a career direction and actively working towards a goal during your studies - that helps enormously when you enter the working world.

Which career paths do exist? How can I get closer to my goals? Why should I undertake voluntary internships? And what qualifications are important, in addition to my university degree? 4 steps to your career plan! Our event offers tips and assistance for individual career planning.

When?  13.10.2022
Time?  17:00-18:30